Kistáltos Póniklub
.'.'.'.'.'.'.'

http://www.youtube.com/watch?v=_hQjo3DPPi8

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
TÁMOGATÓINK ;)
 
Lovastábor 2014
 
KÉPEK 2015
 
Húsz évesek lettünk 2015

Húsz év margójára.

 

Egy klub életében nem kis idő . Húsz éve kezdődött, bár akkor még nem volt konkrét terv, még csak leányomat kezdtem el tanítani (talán hamarabb is) a lovaglás alapjaira. Nem volt szakavatott képzés, csak „érzésből”. Sikerült, amit a lószeretet, hozzáértés és a másfél évtizedes eredményes versenyzői múlt is igazol. Aztán kis barátnője, Vera, akit már picit tudatosabban tanítgattam és tanítgatta Bíbor, a póni (akkor még csikó), és tapasztalt vén róka, Csocsó, élményekkel,esésekkel, sikerekkel.

Majd jöttek sorban a többiek, lóhoz vonzódó gyerekek.

Megszámolni se tudom, hány gyerekkel szeretették meg pónijaink a lovaglást, tanítottak munkára, felelősséggel teli hozzáállásra, de az eredményt összegezve: jó néhány lovasoktató lett, sok kiváló versenyeredmény született, bajnoksági dobogók, kupasorozatok, fémjelezték munkánkat.

Csak a nagyobb eredmények: Póni Klub Országos Szövetség Bajnokságán 5 éven keresztül haladó kategóriában ezüstérem, kezdő szinten két aranyérem,  Csömör Kupasorozat két egymás utáni évben aranyérem, „Kovácslovas” ugróderby aranyérem, Nagyvázsonyi Huszárminősítő egyéni és csapat aranyérem,  és még hosszan sorolhatnám…

Tettünk hosszú lovastúrákat, lovat úsztattunk a Dunában, játszottunk sok „gyerekjátékot”, szerepeltünk filmekben, sok-sok élmény a húsz év alatt.

Lovaink, akik végig velünk voltak és velünk együtt tanultak, tanítottak minket csikókoruk óta, segítették, tanították az embercsikókat, eredményekhez, élményekhez segítve őket: Lina , Bíbor és Csocsó anyus. Nézem a papírjaikat:  Lina és Bíbor nagykorúak, Csocsó anyus  harminchoz közelít. JSzerencsénkre az idő nem látszik meg rajtuk, vigyázunk rájuk, hogy még sok élményt hozzanak a kicsiknek türelmükkel, okosságukkal, szorgalmukkal.  J

Mellettük képezzük az új lovakat, akik majd átveszik az Ő helyüket az oktatásban.

És nyitunk, fejlődünk tovább.

Régi vágy a terápiás lovaglás, a boldog gyerekek örömét látva még nagyobb elismerés sérült gyerekeknek megadni a lovaglás örömét.

Két tanítványom is az egyetemen ezt a szakot választotta, s egyikük  szakmai gyakorlatát végzi a Fóti Terápiás Központban. Ezzel a magasabb szintű tudással  foglalkozik itthon az apró gyerekkel, ötletekben gazdag, kommunikatív fejlesztő gyakorlatokat kidolgozva. Ezáltal fejlődünk mi is, újabb tapasztalatokkal bővülünk, többet-többet tanulunk.

Együtt.

Már csak a kívánságom maradt hátra: kívánom, hogy a következő húsz év is ilyen eredményesen teljen, ennyi örömet adva sok pici és nagy lovasunknak egyaránt.

Köszönöm kis csapatunknak, hogy velünk voltak eddig.  J

 
... :) ...
Húsz évesek lettünk
 
MIKULÁS KUPA 2016. december 4.
 
KÉPTÁR 2016
 
KÉPTÁR 2015
 
Vakációkezdő Lovastalálkozó 2015. jun. 21.
 
Húsz évesek lettünk
 
Húsvéti Tojásderby 2015
 
Mikulás Kupa 2014
 
Mikulás Kupa 2013
 
Vakációkezdő lovastalálkozó 2013.
 
KÉPTÁR 2012
 
KÉPTÁR 2011.
 
KÉPTÁR 2010
 
KÉPTÁR 2009.
 
KÉPTÁR 2008
 
.::RÉGEBBI VERSENYEINK::.
 
!!!
 
számláló
Indulás: 2005-11-11
 
Videók
 

ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen