Kistáltos Póniklub
.'.'.'.'.'.'.'

http://www.youtube.com/watch?v=_hQjo3DPPi8

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
TÁMOGATÓINK ;)
 
Lovastábor 2014
 
KÉPEK 2015
 
Húsz évesek lettünk 2015

Húsz év margójára.

 

Egy klub életében nem kis idő . Húsz éve kezdődött, bár akkor még nem volt konkrét terv, még csak leányomat kezdtem el tanítani (talán hamarabb is) a lovaglás alapjaira. Nem volt szakavatott képzés, csak „érzésből”. Sikerült, amit a lószeretet, hozzáértés és a másfél évtizedes eredményes versenyzői múlt is igazol. Aztán kis barátnője, Vera, akit már picit tudatosabban tanítgattam és tanítgatta Bíbor, a póni (akkor még csikó), és tapasztalt vén róka, Csocsó, élményekkel,esésekkel, sikerekkel.

Majd jöttek sorban a többiek, lóhoz vonzódó gyerekek.

Megszámolni se tudom, hány gyerekkel szeretették meg pónijaink a lovaglást, tanítottak munkára, felelősséggel teli hozzáállásra, de az eredményt összegezve: jó néhány lovasoktató lett, sok kiváló versenyeredmény született, bajnoksági dobogók, kupasorozatok, fémjelezték munkánkat.

Csak a nagyobb eredmények: Póni Klub Országos Szövetség Bajnokságán 5 éven keresztül haladó kategóriában ezüstérem, kezdő szinten két aranyérem,  Csömör Kupasorozat két egymás utáni évben aranyérem, „Kovácslovas” ugróderby aranyérem, Nagyvázsonyi Huszárminősítő egyéni és csapat aranyérem,  és még hosszan sorolhatnám…

Tettünk hosszú lovastúrákat, lovat úsztattunk a Dunában, játszottunk sok „gyerekjátékot”, szerepeltünk filmekben, sok-sok élmény a húsz év alatt.

Lovaink, akik végig velünk voltak és velünk együtt tanultak, tanítottak minket csikókoruk óta, segítették, tanították az embercsikókat, eredményekhez, élményekhez segítve őket: Lina , Bíbor és Csocsó anyus. Nézem a papírjaikat:  Lina és Bíbor nagykorúak, Csocsó anyus  harminchoz közelít. JSzerencsénkre az idő nem látszik meg rajtuk, vigyázunk rájuk, hogy még sok élményt hozzanak a kicsiknek türelmükkel, okosságukkal, szorgalmukkal.  J

Mellettük képezzük az új lovakat, akik majd átveszik az Ő helyüket az oktatásban.

És nyitunk, fejlődünk tovább.

Régi vágy a terápiás lovaglás, a boldog gyerekek örömét látva még nagyobb elismerés sérült gyerekeknek megadni a lovaglás örömét.

Két tanítványom is az egyetemen ezt a szakot választotta, s egyikük  szakmai gyakorlatát végzi a Fóti Terápiás Központban. Ezzel a magasabb szintű tudással  foglalkozik itthon az apró gyerekkel, ötletekben gazdag, kommunikatív fejlesztő gyakorlatokat kidolgozva. Ezáltal fejlődünk mi is, újabb tapasztalatokkal bővülünk, többet-többet tanulunk.

Együtt.

Már csak a kívánságom maradt hátra: kívánom, hogy a következő húsz év is ilyen eredményesen teljen, ennyi örömet adva sok pici és nagy lovasunknak egyaránt.

Köszönöm kis csapatunknak, hogy velünk voltak eddig.  J

 
... :) ...
Húsz évesek lettünk
 
MIKULÁS KUPA 2016. december 4.
 
KÉPTÁR 2016
 
KÉPTÁR 2015
 
Vakációkezdő Lovastalálkozó 2015. jun. 21.
 
Húsz évesek lettünk
 
Húsvéti Tojásderby 2015
 
Mikulás Kupa 2014
 
Mikulás Kupa 2013
 
Vakációkezdő lovastalálkozó 2013.
 
KÉPTÁR 2012
 
KÉPTÁR 2011.
 
KÉPTÁR 2010
 
KÉPTÁR 2009.
 
KÉPTÁR 2008
 
.::RÉGEBBI VERSENYEINK::.
 
!!!
 
számláló
Indulás: 2005-11-11
 
Videók
 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints